نام کالا : باندینگ یونیورسال نام انگلیسی : Peak Universal Bond شرکت سازنده :ULTRADENT ساخت کشور: امریکا
باندینگ یونیورسال peak دارای محتوای فیلر 5/7 درصد است و ویسکوزیته آن برای ایجاد حداقل ضخامت و حداکثراستحکام تنظیم شده است.
این محصول دارای حلال اتیل الکل است و با اغلب انواع لایت کیورها از جمله LED کیور می شود. برای طول عمربیشتر باید دریخچال نگهداری شود.
موارد استفاده :
باندینگ یونیورسال peak برای انواع پروسه های باندینگ که نور به آنها می رسد، ایده ال است. در تکنیک سیل فوری عاج ، قبل از قالبگیری و قبل از ساخت موقتی، قابل استفاده است و باعث کاهش حساسیت بعد از کار می شود.
LIGHT-CURED ADHESIVE WITH CHLORHEXIDINE (0.2%)
تجهیزات دندانپزشکی بازرگانی ایده | بازرگانی ایده تولید کننده و فراهم کننده ی تجهیزات دندانپزشکی آماده ارسال سفارشات در کمترین زمان ممکن در سراسر کشور می باشد.








نقد و بررسی وجود ندارد.